Vi gör det lätt för användaren!

Med hjälp av enkla styrsystem bygger vi bort problemen med alla fjärrkontroller som man ska hålla reda på för att få utrustningen att fungera! Vi programmerar systemen, så att du med ett finger kan välja hur rummet ska fungera vid din presentation. Touchskärmen styrs av ditt finger och ger signal till de olika apparater som ingår i utrustningen.

Gäller det enklare utrustning, så kan det räcka med en enkel inplastad manual som medföljer utrustningen. Vi gör alltid egna manualer där vi förklarar den funktion du behöver för att klara av din utrustning.


Crestron TSW-750

Support och Service

                    Vi ska vara bäst i branschen på att ta hand om våra kunder

Får du problem med din utrustning kan vi ofta lösa detta direkt via ett telefonsamtal. Under kontorstid ringer du på vårt direktnr: 018-34 92 20 så kopplas du till någon som kan ge dig råd och hjälp. Det mesta kan vi lösa på vägen. Du kan också teckna support- och serviceavtal med oss. Vi utför även reparationer och underhållsservice på de flesta märken av projektorer.

Garanti

Skulle oturen vara framme och något vi levererat går sönder under garantitiden, ser vi det som vår uppgift och utmaning att överträffa dina förväntningar! Vi kommer att göra allt för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Finansiering

Vi kan erbjuda finansiell hyra via våra samarbetspartners, vilket ger dig fördelar som till exempel att företaget behåller låneutrymmet i banken och varken belastar soliditet eller likviditet, samt att du får fri uppgraderingsrätt, vilket ger dig möjlighet att förnya och byta ut tekniken under avtalstiden. Vi berättar gärna mer.
Läs mer här Finansiering