Laddningsstation för surfplatta och dator från RA Copy AB

Som arbetsgivare behöver man emellanåt investera i nya iPads eller bärbara datorer för de anställda. Lika viktigt som att se över tillgången på mobil teknik är dock att skapa goda möjligheter till förvaring av den nya utrustningen.

Hos RA Copy AB hittar du en mängd smarta lösningar för laddning av iPad och bärbara datorer som fungerar både för skola och företag. Vi hjälper dig att skapa en säkrare användning av mobila enheter - samtidigt som du bättre kan synkronisera den utrustning du använder.

Exempelvis får du som lärare lätt tillgång till nya appar i din surfplatta och slipper ta onödig tid från undervisning eller planering.

Vi har flera alternativ för förvaring att välja mellan. Fundera igenom vilka behov som finns på din arbetsplats. Kanske behöver du ett rymligare laddningsskåp - eller söker du en mindre och smidigare design? Oavsett vilken modell du väljer garanterar vi högsta säkerhet och kvalitet på våra produkter.

Längre livstid och förbättrat stöldskydd

Med en gemensam laddningsstation till ipad/läsplattor och bärbara datorer minskar du stöldrisken och säkerställer samtidigt en längre livstid på utrustningen. Till exempel kan du med tidsinställd laddning förlänga batteritiden på din surfplatta med upp till ett år.

Med vår laddningsstation GoCabby - väska kan du synkronisera upp till 16 iPads samtidigt. En inbyggd fläkt kyler plattorna när väskan är låst vilket ger extra bra stöldskydd. Hos oss hittar du även LapCabby,UniCabby och Locka - som är laddningsskåp till bärbara datorer med hög elsäkerhet och funktionell design.   

Läs mer om våra olika modeller för förvaring av läsplattor och bärbara datorer under menyfliken.

Har du några frågor och vill ha mer information är du givetvis välkommen att kontakta oss!