Konferenstelefoner och utrustning för telefonkonferensFördelarna med att använda en konferenstelefon istället för högtalartelefoner är många. Till exempel slipper man störande ekon och upprepningar - och självklart blir också ljudkvaliteten på röster tydligare så att du hör allt vad som sägs oavsett vem som talar.

Med trådlösa konferenstelefoner blir det enklare att röra sig i rummet under pågående telefonkonferens utan att ljusupptagningen försämras. Naturligtvis slipper du också störande brus eftersom tekniken idag filtrerar biljud från till exempel luftkonditionering på ett bättre sätt än med en vanlig telefon.

Vi har ett antal modeller för telefonkonferens att välja på. Vi erbjuder nya produkter inom IP-telefoni eller webbaserade konferenslösningar för dig som vill förenkla dina trådlösa möten.

Fundera igenom hur många sittplatser du vill att din konferenstelefon ska täcka och storleken på ditt mötesrum. Vi hjälper dig att ta fram rätt utrustning för dina behov.

Ledande i branschen

Hos oss på RA Copy AB, hittar du en mängd konferenstelefoner från ledande leverantörer. Vi är exempelvis diplomerad återförsäljare av Polycom, som är en av de största märken inom tele- och videokonferens idag.

Från Polycom kan vi tillhandahålla ljudenheter för samtal via PC, Lync (Skype), med ett antal modeller för telefonkonferens eller videosamtal. Du väljer själv vilken modell som fungerar bäst för dig och hur många deltagare din utrustning ska vara utformad för.

Vi är också återförsäljare av den svensktillverade designprisbelönta konferenstelefonen Evoko Minto. Dessutom kan vi stoltsera med att vi är utvald Premium partner av Sennheiser.

Vi arbetar ständigt med att hitta ny teknisk utrustning som gör vardagen enklare för dig. Oavsett om du föredrar en telefon med ip, Bluetooth eller andra modeller har vi den teknik du behöver och vi kompromissar aldrig med ljudkvalitet eller räckvidd på våra telefoner.

Hos oss hittar du också tillbehör som headset, extra mikrofoner mm.


Beställ din nya konferenstelefon av oss redan idag!


Självklart kan du alltid kontakta oss via e-post eller telefon om du har frågor om våra produkter.