Konferensbord & mötesbord i funktionell design


Söker du konferensbord som är särskilt designade för din verksamhet? Hos RA Copy AB hittar du en mäng flexibla lösningar för mötesbord till ditt konferensrum. Vi hjälper dig att hitta rätt storlek, färg och träslag som passar till behovet och inredningen på kontoret.

När du beställer konferensbord från oss är du själv med och påverkar slutresultatet. I samråd med dig bestämmer vi hur stort bordet ska vara och vilka detaljer som ska finnas med - allt för att möta dina behov av ett funktionellt mötesrum.

Valet av modell är stort. Ska bordet användas vid videokonferens så kan vi anpassa det. Du bestämmer tillsammans med oss.

Med vår populära modell "Breda Blick"får alla deltagare lika möjlighet att se och höra föredrag oavsett var de sitter vid bordet. Konferensbord Breda Blick kan också fås i olika träslag och med anpassad teknik under bordet.
Vi har också designat vårt eget köksbord "Bomurang" där bordsytan är en infälld linoleummatta. Olika bordslådor går att fälla in i bordet, som ishink och besticklåda!

Skräddarsydda lösningar för möten

Vi tar hänsyn till de tekniska lösningar som du behöver för att hålla ditt möte.
Söker du en bättre kabelhantering för att slippa problem med sladdar och uttag? Då har vi konferensbord med extra smart kabelgenomföring som är anpassad för dig och ditt behov.

När vi utformar ditt konferensbord tas också hänsyn till hur många användare som använder laptops så att deltagarna alltid kan koppla upp sin bildvisning men även ladda sin dator. Självklart döljer vi alltid kablar och kontakter för en så diskret inredningsdesign som möjligt.

Hos oss får du även hjälp med att anpassa ditt gamla konferensbord till ny teknik och ändrade behov. RA Copy AB skapar funktionella och stilrena lösningar för konferensrum.

Vänd dig till oss när du söker ett mötesbord som fungerar väl i arbetet!