Förr & Nu ...

Här kan du se hur det såg ut då vi kom till platsen, hur vi ritade och hur resultatet blev!


Bilder från GE Healthcare AB i Uppsala (vänster kolumn) samt från Mitsubishi AB i Sollentuna (höger kolumn)
Vi fotograferar av ditt rum och ritar in vårt förslag så att du kan föreställa dig hur det kommer att se ut efter installationen. Du kanske vill ändra på något och då gör vi det även på bilden så att du kan se hur ändringarna påverkar rummets utseende. Är vi överens ger vi dig en offert baserad på den lösning vi gemensamt kommit fram till.



Det fanns två ingångar till detta rum som kändes trångt och “rörigt” med kablar som låg utspridda överallt. Vi stängde den ena ingången genom att bygga ett högskåp i hörnet, där vi fick plats med AV-utrustningen som behövdes. Dörren behöll vi men låste den så att den endast användes vid service-arbeten m.m. Duken byttes mot en SmartBoardtavla. Ny belysning och nytt bord installerades och en touchskärm som styr anläggningen  placerades på bordet. Nu är rummet ett topputrustat konferensrum med all den teknik som finns tillgänglig utan att onödigt kablage finns synligt i rummet.
(Anslutningskablar till bärbara datorer plockas fram ur bordslådorna då behov finns).


Ett helt tomt rum i ett renoveringshus. Kunden ville ha ett modernt konferensrum med den senaste tekniken. Eftersom rummet kändes en aning trångt så gjorde vi hål i väggen så att utrustningen kunde byggas in i rummet bakom väggen som ändå var ett förrådsutrymme. Här finns nu allt från SmartBoard, (interaktiv Whiteboard) till TV, DVD, video, surroundljud och ett styrsystem som styr hela anläggningen.


Trappan upp till köket byggde vi ut på bredden så att det blev en bra plats som fondvägg i lokalen.
Högst uppe i taket installerade vi en projektionsduk med extralängd så att bilden kan justeras i höjd-läge för att passa olika presentationer.


I bakre delen av lokalen, ovanför ingången, installerade vi projektorn som fick utrustas med telelins för att få bilden anpassad till filmduken i främre delen av rummet. Vi byggde skåp på bägge sidor av ingången, för vår utrustning och för kundens behov av lådor, hyllor m.m.


Längs väggarna fanns vägghyllor som man rivit ner. Vi byggde upp dem igen och målade dem vita, gjorde nya lamelldörrar och så fick man förvaringsutrymmen samtidigt som rummet fick en mjukare karaktär! Det här rummet är idag ett mycket populärt konferensrum där hyresgästerna trivs med utrustningen och miljön.