Evoko - mötesrumsbokning


Evoko rött=upptaget grönt=ledigt

Boka ditt mötesrum med Evoko

Med Evoko system för rumsbokning slipper du onödiga krockar i schemat! Du ser enkelt vilka lokaler som finns lediga för stunden och kommer snabbt igång med ditt möte. Det blir också lätt att söka efter ett bokningsbart rum och hitta närmast lediga tid framöver.

Tack vare att det är så enkelt att hitta lediga tider med Evoko, frigörs lokaler som annars skulle stå outnyttjade. Till exempel blir det möjligt att både boka och avboka mötesrum med kort varsel - utan onödig stress kring överbokningar eller lokalbrist.

Evoko har användarvänliga skärmar för rumsbokningen som gör att det är lätt att se schemat för det mötesrum du vill boka. Om lokalen är upptagen ser du enkelt nästa lediga tid, eller låter systemet föreslå ett passande alternativ.

Ibland vill man förlänga eller ändra en mötestid och då är Evoko perfekt tack vare sin flexibilitet. Du ändrar tiden för ditt möte direkt på skärmen, vilket förenklar både för dig och för andra som söker bokningsbara rum.

Smart och användarvänligt

Evoko mötesrumsbokningssystem är anpassat till MS Outlook och MS Exchange, vilket har många fördelar. För dig som använt Outlook tidigare är det enkelt att känna igen sig. Du behöver inte heller någon installation av extra server eller lära dig något nytt program för att kunna använda systemet. Du gör enkelt dina bokningar direkt på touchskärmen genom att välja det tidsintervall som passar dig. Systemet uppdateras då automatiskt i Outlook så att andra kan göra bokningar utan krångel.

Du kan också enkelt rapportera eventuella supportärenden på den tekniska utrustningen i rummet, tex att lampan i projektorn börjar varna. Men en enkel knapptryckning går ett mail iväg till den adress som är förvald att ta hand om ärendet.

När du använder Evoko system dina mötesrumsbokningar behöver du inte bekymra dig för oklara rutiner eller tekniska problem. Med bättre överblick och oslagbart smidiga tekniska lösningar får du energi över till din huvuduppgift - att skapa meningsfulla möten för alla deltagare!