Crestron DigitalMedia™

Crestron DigitalMedia är det första systemet på marknaden som klarar av att hantera både den nya generationens digitala HD-signaler och äldre analoga signaler i ett och samma system.

Med denna lösning slipper du buntar med kablar och i ett DigitalMedia system visas all bild i realtid med minimala switchtider vid källbyte. Systemet kan också användas som ett verktyg för att felsöka och analysera digitala signaler. DigitalMedia serien består av sändare, matriser och mottagare.

DigitalMedia är den enda lösning som klarar av att distribuera så gott som alla digitala och analoga AV-signaler över en enda kabel. Okomprimerad 1080p HD-video med Deep Colour, 3D-video, högupplösta signaler från dator, plus HD digitalt ljud, kontroll, data och Ethernet överförs 100 meter över standard med CAT5e-, DM 8G- eller upp till 300 meter med CresFiber 8G kabel.
DigitalMedia 8G+ ger en framtidssäkrad teknikinfrastruktur och säkerställer att den högsta upplösningen, Deep Colour, 4K projektorer och annan ny teknik effektivt kan distribueras och hanteras i många år framöver.